Tips til gave til min mann?

Sommeren er i gang for fullt, og det betyr to ting. Én, at jeg er solbrent fra topp til tå, og to, at min manns fødselsdag er rett rundt hjørnet. Så hva skal man gi en mann som har alt? Det er det store spørsmålet. Tidligere år har jeg gitt ham ølbryggingssett, gammeldags barberingsutstyr og leatherman, så hva kan jeg gi ham i år? Det er så mye vanskeligere å gi gaver til menn enn damer, spesielt når du har en kresen mann som aldri gjør impulskjøp, men som alltid legger inn masse research før et hvilket som helst kjøp. Derfor ble jeg superfornøyd da en venninne fortalte meg at hun hadde gitt sin mann nye dekk, og at dette hadde vært en kjempesuksess. Derfor prøver jeg det samme i år og håper han blir like fornøyd som min venninnes mann.

To dekk av gummi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *