Tilbake til hverdagen

Jeg må innrømme at det er litt deilig når hverdagen er tilbake etter en lang skoleferie. Guttene syns ikke det, men som mamma må jeg si at det er herlig med et stille hus når alle fire guttene er avgårde.

green_tea_pyramid

Da får jeg tid til å sette meg ned med en god kopp te, lese avisene og bare kose meg. Gjøre husarbeid er ikke moro, men det må gjøres, og det er lettere når huset er tomt :)

Det er også snart på tide å begynne å planlegge julegaver. Jeg vet det er tidlig enda, men jeg liker å starte tidlig, så slipper jeg å få så mange utgifter i desember. Vi har mange å handle til, så da er det bare greit å starte tidlig. Jeg bruker å skrive en liste, slik at jeg vet hva jeg har kjøpt til hvem, ellers kan jeg lett glemme det frem til desember.

lots_of_christmas_presents-t2

Det er bare koselig med slik planlegging nå som kveldene begynner å bli mørke.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *