Småtrolla vokser til

papir mache

papir mache

Jeg har stadig hobby dager sammen med mine små bøllefrø, altså mine barn – fadderbarn – nevøer og nieser, og det har vi hatt helt siden de var bitte små 😀 Men nå begynner de å bli store, yngste bøllefrøet har faktisk blitt 6 år og går på skolen, og det byr på utfordringer for meg i forhold til hva vi skal gjøre på våre kreative dager.

Helt frem til nå har det vært veldig enkelt for vi har sammen drevet med trolldeig, perler, maling, baking og papir mache. Dette er aktiviteter som kan bli litt rotete og klinete, men jeg har aldri hatt noen problemer med å få fjernet verken maling eller lim blandinger fra klærne, kjøkkenbordet eller mitt laminatgulv.

små kjemister

små kjemister

Men som sagt, barna begynner å bli store og trenger nye utfordringer og nye erfaringer så jeg har brukt litt tid på å lete rundt etter forslag og tips. Jeg tror kanskje jeg har funnet det rette for gjengen min med bøllefrø 😛

Jeg har valgt ut to forskjellige saker vi skal teste ut 😀
Først skal vi være forskere og eksperimentere litt med Alga Science Junior Home Experiments, ha på oss lab frakker og beskyttelsesbriller mens vi holder på med prøverør og alt annet som følger med i dette smarte kjemisettet.

lage kjøleskapsmagneter

Lage unike kjøleskapsmagneter

Hele 65 enkle eksperimenter kan vi utføre med dette settet, så nå har vi mange morsomme hobby dager foran oss 😀

Skulle kjemi derimot ikke passe noen i denne gjengen, så har vi et alternativ, et hobbysett med fliser som man kan male og dekorere og lage magneter av 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *