Små barn skaper ødeleggelser!

Har du barn i hus, kjenner du garantert til det! At små barn kan skape store ødeleggelser. Du vet hvordan det er med disse søte englebarna som tegner på veggen, lager hakk i bordet, knuser vasen eller klipper opp duken. Poden som får møblene dine til å se ut som noe han har laget i barnehagen, og som deretter ser opp på deg med store, tårevåte øyne fordi du ikke blir fra deg av glede når du endelig oppdager kunstverket. Høres det kjent ut? Det er i hvert fall noe jeg kjenner meg godt igjen i. Jeg har stadig vekk opplevd at inventaret mitt har blitt utsatt for mine barns kunstnerlige ødeleggelser. Da ungene ødela stuebordet og jakten startet på et nytt, bestemte jeg meg for at denne gangen skulle jeg gå for kvalitet. Heldigvis fant jeg akkurat det jeg så etter hos Confident Living, et slitesterkt og holdbart stuebord til en rimelig pris!

Snart på tide med en ny skjenk?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *