Skal jeg pierce ørene?

Jeg har lenge hatt lyst til å få meg hull i ørene. Og etter en fredfull sommer så har jeg lyst til å være litt vågal og kjøre på. Jeg veit jo ikke hvor vondt det gjør, men satser på at det går relativt smertefritt. Her om dagen da jeg bestilte blekk gjennom Nordicink så begynte jeg også å se på nettsider for å finne en trygg plass som kan gjøre piercingen smertefritt. Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke har fått hull i ørene før, men det er vel litt latskap inkludert i det. Men nå er det jaggu på tide å få gjort det, slik at jeg kan skaffe meg fin ørepynt! Hvilken ørepynt synes du er bra? Og synes du at jeg burde la være pierce? Hører gjerne flere synspunkter på dette, sånn at jeg kan være sikker på at jeg gjør det rette.

Dame med piercing.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *