På tide å tenke på julegaver

Allerede i oktober begynner butikkene å fylles opp med gaveideer og salgsannonser før jul, og jeg bruker ofte å begynne å tenke på hvilke julegaver jeg skal handle allerede nå. Det er som regel best å handle før alle andre, og før butikkene begynner å skru opp prisene. Gubben vil vel som vanlig ha noe verktøy til garasjen, så det blir jo enkelt. Det største problemet mitt har alltid vært eldstemann, som alltid har hatt rare interesser jeg ikke helt har skjønt.

julegave

Men, nå begynner han å tenke på å flytte ut, og da er kanskje noe kjøkkenutstyr eller bestikk en god idé? Det spørs jo selvfølgelig litt, og det spørs om han kommer til å føle at det er et hint til at han skal flytte ut. Vel, det er bare tanker. Kanskje han leser dette og gir meg et subtilt hint om hva han ønsker seg i år?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *