Nytt tilskudd til familien!

Weeee!!
Så har man blitt tante igjen, for ørtende gang riktignok men det spiller INGEN rolle for det er like moro hver eneste gang! 😀

Ei lita tulle ble det denne gangen, og med tanke på at man kun har fått gutter selv så er det kanskje ikke så rart at tante tar litt av når hun har bestemt seg for å shoppe til den nyankomne dokka si….hehehe 😀

Mini Storm Suit

Tante fant perfekt vinterdress til vesle tulla si!

Det finnes jo så mye å velge i til de små, alt mulig rart både i klær og leker. Men jeg fant den godeste og nydeligste varmedressen jeg noen gang har sett, også var den lilla da som er min favoritt farge 😛

Snerten var den, med to glidelåser foran som går helt ned til føttene så det er bare å åpne opp legge vesla nedi og tre på henne armer og bein for så å dra igjen glidelåsene. Vips så er man klar for å gå ut i kulda. Den er så fin, så håper bror og svigerinne synes det samme.

Det som ikke var like kult i dag, var å oppdage at en eller annen tulling har kjørt på bilen min mens jeg var inne og handlet og selvfølgelig knust lykta og blinklyset bak. Så ubeskrivelig irriterende!

Heldigvis har jeg funnet en nettside som jeg kan lene meg på – hadde det ikke vært for den hadde kanskje nabobilen hatt større skader enn min bil akkurat nå 😛

Knust baklykt

Lurt å parkere i parkeringshus?

Analfabet som jeg er når det kommer til bil så er det veldig greit å kunne skrive inn registreringsnummeret på bilen og få opp en oversikt alle bildeler som passer til nettopp min bil.

Så om man skal se det positive i det hele så ble det faktisk 2 shopping-turer i dag, en i butikk og en på nett 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *