Mitt lille paradis på jord

Jeg har ikke fortalt dere om min lille semi fetisj for sko og vesker, hadde vel håpet på å unngå slike avsløringer om meg selv, men jeg kan rett og slett ikke dy meg. For jeg tror faktisk jeg har funnet meg selv et lite paradis på jord. Det er jo til å gapskratte av, men jeg ble faktisk veldig opprømt når jeg oppdaget dette … he he he ^_^

Sko og veske dilla

Jeg skal ikke være veldig påståelig, men det finnes vel neppe noen butikk som har over 450 forskjellige typer vesker, bager, ryggsekker og slikt og over 2300 forskjellige sko. Det finnes i alle fall ikke i nærheten av der jeg bor, det er sikkert og visst. Men nå er alt det forandret, for jeg fant nemlig en i min egen stue … ja ja, ikke bokstavelig talt da, men på nett 😛
En annonse som med stor skrift proklamerte: VESKER Kjøp 3 betal for 2, selvfølgelig klarte jeg ikke å la være å klikke 😛

Jeg ble tatt med til sportamore, har vært innom den nettbutikken tidligere jeg men da tydeligvis gått glipp av dette utvalget av sko og vesker … ufattelig! Jeg blir nok inne på denne siden en stund, for dette er myyye mer morsomt å kikke gjennom enn bilreservdeler (som jeg måtte når den fortsatt ukjente gjøken kjørte på bilen min).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *