Lam til middag

Hos oss har det alltid vært tradisjon å ha lam til middag på påskeaften, så derfor står det idag lam på menyen. Heldigvis liker alle sammen her lam, så da trenger jeg ikke lage flere retter. Mine foreldre kommer også til middag, så vi blir en del rundt spisebordet idag.

Men det syns jeg bare er kjempekoselig. Jeg liker å lage mat, og det gjør heldigvis min mann også, så til vanlig så deler vi på matlagingen. Idag derimot er det jeg som regjerer på kjøkkenet. Han er blitt satt til å støvsuge, og dekke bordet.

a106

Vi var på skitur både skjærtorsdag og igår, så idag har vi tatt det med ro hjemme. Det er litt deilig det også :)

Snart er det mat, den skal nytes, og siden blir det nok litt spilling med ungene. Når de har fått nok og gått til sine xbokser og pcer, blir det nok et glass vin og litt tvtitting på oss voksne.

Ha en fortsatt fin påske!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *