Hjemmespa

Det å ha små barn er mer enn en fulltidsjobb, det er en jobb som aldri slutter, du jobber 24 timer i døgnet året rundt. Så da vil jeg si det ikke finnes noen som fortjener litt fritid kun til seg selv mer enn småbarnsforeldre. Men ikke alle har familie og venner som kan være barnevakt, og hvordan skal man da få mulighet til å gi seg selv litt ekstra oppmerksomhet?

For meg fungerte det veldig bra med et hjemmespa. Ja, det var jo ikke like flott og fancy som på et virkelig spa, men jeg hadde tid for meg selv og fikk slappet av ordentlig og det er det som er viktig. Hjemmespa

Nå hadde vi et baderom med badekar og det gjorde sitt til at mitt hjemmespa var ordentlig fint. Hele badet ble pyntet og ordnet til med store kubbe lys, aromatiske oljer og mykgjørende kremer. Jeg satte til og med inn en cd-spiller slik at jeg hadde musikk.

Først sørget jeg for å gi junior sitt kveldsstell, mat og kos. Når han hadde sovnet for natten startet MIN tid. Jeg fylte opp badekaret med varmt vann og avslappende badesalt, tente stearinlysene og duftoljen og satte på en av mine cd-er med meditasjonsmusikk (lavt, som en hvisking). Når jeg var klar med alle forberedelsene lot jeg meg synke ned i det varme innbydende vannet, lente hodet tilbake, lukket øynene og slappet av. Det var så ubeskrivelig deilig og beroligende å bare ligge der og kjenne det varme vannet omslutte hele kroppen, og alt stress ble vasket bort.

Når vannet begynte å bli kaldt, tok jeg meg en dusj (for å få skylt av badesaltet og vasket håret). Så var det bare å stelle seg og smøre seg, før jeg lagde meg en deilig kopp med te som jeg koste meg med mens jeg leste litt i en bok. En perfekt avslutning på dagen og en perfekt forberedelse til en GOD natts søvn. Og jeg våknet dagen etter fullstendig uthvilt og med nok oppladet energi til å være supermamma i flere dager 😀

Et uvurderlig hjelpemiddel i en ellers så stressende og krevende hverdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *