Gaver til en 40-åring?

Da var tiden kommet. Neste uke fyller mannen min 40 år. Det er utrolig rart å tenke på. Når man når 40 år, begynner man jo å dra på årene. Skal ikke se bort ifra at mannen min inntreffer den såkalte midtlivskrisen snart. Han må jo snart realisere at han ikke er like ung og sprek som han har vært tilbake i tiden. Det har seg jo nå dessverre slik at det meste går nedover etter passerte 40. Det er et stort jubileum. Derfor ønsker jeg å gi en spesielt fin gave i år. Mannen min elsker å bake. Han finner alt av oppskrifter på nett som han eksperimenterer på. Jeg elsker også å bake. Jeg tenker derfor at det kan være lurt å investere i en kjøkkenmaskin fra OBH Nordica som gave. Da blir mannen min glad, og i tillegg får jeg kjøpt noe jeg allerede ønsker. Virker jo som en vinn-vinn situasjon?

Hva skal jeg kjøpe til mannen min?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *