For et fantastisk vær!

Påsken er over, men det fantastiske påskeværet vi hadde, har vi fortsatt. Over 20 grader nå i slutten av april er jo helt utrolig! Morelltreet i hagen står i full blomst, og tulipanene er også oppe. De har ikke sprunget helt ut enda, men en dag eller to til, så er de der!

Jeg har ryddet opp i blomsterbedene, og tenkte jeg skulle kjøpe litt nye planter etter neste helg. Da er vi i mai, og det er på tide å begynne å plante i alle krukkene mine, selv om noe blomster også skal i bedene.

Såg denne fantastiske vekstbenken på nett:

a100

Kunne absolutt tenkt meg å ha en slik ute på terassen! Eller i stuen? Den er absolutt flott nok til å ha inne også. Jeg har ikke så brede vinduskarmer, og her hadde jeg jo fått plass til mange flotte potteplanter. Tror nok denne på kjøpes!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *