Det er fortsatt noen kilo igjen etter at babyen kom.

Hei dere,

Jeg tenkte at etter bebyen var født ville jeg etter en stund gå tilbake til den vekten jeg hadde før jeg ble gravid. Desverre har det ikke gått helt som jeg hadde tenkt meg. Maten jeg spiser er et sundt og variert kosthold, men jeg teller ikke kalorier akkurat. Jeg får gått en del tur nå, og etter at jeg fikk fikset en ny vogn er alt helt topp igjen på den fronten.

Her i helgen traff jeg noen venninner på cafe og en av dem hadde hatt god erfaring med 5:2 dietten. Jeg har selvfølgelig ikke planer om å begynne på diett før jeg er ferdig med å amme, men jeg tenkte det var greit å nevne her i bloggen for dere der ute som er kommet litt lengre enn meg, og sliter med samme problemet.

Venninnen min sa at hun hadde ikke bare gått ned i vekt, men også blitt friskere. Hun har hatt en svak støvallergi, og har måtte holde det svært rent i huset, men det kunne hun nå gjøre litt skjeldenere. Hun hadde sjekket det ut, og når man faster gjevnlig begynner kroppen og fokuserer mer på de «viktige» oppgavene kroppen har. Ettersom alergi er en overreaksjon fra kroppens siden, var denne reaksjonen nå stilt litt i andre rekke.

Så jeg forteller mer om det når jeg er igang en gang i fremtiden.

Ha en frisk og fin dag!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *