Cruise i middelhavet

Sitter her og planlegger min kjæres bursdagsgave. Ja, nå har han ikke bursdag riktig ennå, men jeg har lyst til å gjøre noe for ham som han har ønsket seg i lang tid og det krever litt planlegging.

Min kjære har nemlig en forkjærlighet for havet, og så lenge jeg har kjent ham har han drømt om å reise på cruise.

middelhavscruise

Middelhavet i solnedgang

Så etter 15 år som solid landkrabbe sammen med meg synes jeg han fortjener å få sin drøm oppfylt. Han er så god og flink, og min aller beste venn!

Vi har en enormt lang historie sammen min kjære og jeg. Vi traff hverandre første gang da jeg var 13 år, dessverre var det omstendigheter i våre foreldres kontroll som splittet oss. Men ”what’s ment to be, will be”. Etter 8 år med å rase fra seg på hver vår kant møttes vi igjen! 😀 Og når man har funnet den rette, har man ingen tid å miste 😉

Jeg husker det som om det var i går at jeg satt og tittet på ham og kjente denne overveldende og brystsprengende følelsen, jeg trodde jeg skulle eksplodere! Da hadde vi bare vært kjærester i 14 dager så kanskje ikke rart gutten fikk sjokk..hehe 😛
Men jeg fridde altså til ham, og heldigvis så sa han ja. Det er nå 15 år siden, og fortsatt fylles brystet mitt av denne overveldende kjærligheten for ham bare jeg ser på ham. HAN ER MIN!!! 😀

Nå er altså planen å overraske ham med en tur, bare for ham og meg 😉

Jeg har gjort mine undersøkelser og tatt mitt valg, cruise i middelhavet. Vi skal fly til Barcelona i Spania og ha to dager i denne fantastiske byen, for her er det så mye vi begge ønsker å se, men det viktigste er nok Gaudí’s verdensberømte kirke La Sagrada Familia.

La Sagrada Familia

Antoni Gaudí – La Sagrada Familia

Så stiger vi om bord på cruiseskipet MSC Splendida som blir vårt hotell, shoppingsenter og aktivitetssenter i 7 dager mens vi fraktes rundt i middelhavet. På turen besøker vi flere land og første stopp er Tunisia, så til Sicilia og deretter innom flere havner på Italias fastland. Turen fortsetter så innom Frankrike før skipet setter kurs for Barcelona igjen og flyet hjem til Norge.

Happy bithday my love

Happy birthday my love

Jeg håper og tror dette blir den perfekte bursdagsgaven til min kjæreste kjære.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *