Bryllupsgave til venninne

Sommeren er som de fleste vet høysesong for å gifte seg, og i år er jeg så heldig at jeg er invitert i bryllupet til en venninne av meg. Jeg har funnet frem en passende kjole til anledningen, men jeg lurer på hva jeg skal kjøpe i gave. Det sies at man aldri skal kjøpe noe som ikke står på brudeparet sin ønskeliste. Da er det utrolig greit at det finst en butikk der man finner det meste på listen deres. På OBH Nordica sin nettbutikk fant jeg både foodprocessor, kaffekvern, krølltang og fotbad fra bryllupslisten. Dermed kan jeg selv velge prisklasse ettersom jeg ikke er låst til ett enkelt ønske med en stiv pris. Hva tenker dere er en passende prisklasse? Nå trenger jeg ikke å stresse med noe som helst før bryllupet og kan fokusere på å skrive en liten tale til veninnen min i stedet.

To hender former hjerter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *